Trond Zaphirax

Trond Zaphirax ble født i Stavanger sommeren 1971. Han vokste opp som ateist og hadde en far som også var ateist, og en mor som var troende, men som ikke var aktiv i hverken kirker eller viste noen aktiv praktiserende tro.

Trond Zaphirax er grunnlegger av Satanisk Samfunn

Trond vokste opp i Sandnes og bodde der frem til 2010 da han giftet seg og flyttet til Bryne utenfor Sandnes. Han har vært teknologi-interessert hele livet og var blant de første i Norge som kom på internett i privatmarkedet. Han var en aktiv debattant på internett i vidt forskjellige temaer om alt fra hunder og data, til religion og politikk. Han sier selv at han var kristen, eller “prøvde” å være kristen i noen få år før han gikk tilbake til å bli ateist. Han sier at han har visst om satanismen i veldig lang tid, men det var ikke før for noen år siden at han ble litt mer nysgjerrig og gikk litt mer i dybden på hva satanismen handlet om. Han oppdaget da at satanismen har mange sider, og han sier at det finnes kanskje like mange varianter av satanisme som det finnes satanister.

I slutten av 2020 jobbet han da med det som senere skulle bli organisasjonen Satanisk Samfunn. Han jobbet en del med konsept, navn, logo og planla hvordan organisasjonen skulle startes og utvikles. Etter å ha opprettet en Facebook side i desember 2020 så ble det siden sendt en søknad til Brønnøysund registrene og organisasjonen ble da offisielt grunnlagt den 30.01.2021.

Trond er utdannet i salg, service og kontorfag og har jobbet med alt fra grafisk design til regnskap, administrasjon og har drevet egne firma. LinkedIn profil.